Oodi Lily Lololle

Tietokone hajosi, ja siitä se sitten lähti. Puolen vuoden mittainen blogitauko. Ipadilla kirjoittaminen on sen verran tuskaista hommaa, että en lähtenyt sille tielle. Jossain vaiheessa kesää sain taas koneen käyttööni, mutta kynnys kirjoittaa blogiin oli noussut aika korkealle. Tietokoneen mukana hävisi kirjoitusmotivaation lisäksi myös aikamoinen liuta kosmetiikkareseptejä, joita olin kehitellyt inspiraatiopuuskissani. Kaiken kruunasi kesällä 30-asteinen asunto, jossa ei todellakaan tehnyt mieli porisuttaa kosmetiikkakattiloita ja sekoitella emulsioita. Nyt syysflunssa pakotti sairaslomalle ja ajattelin päättää kuukausien blogihiljaisuuden aivastelun lomassa. En siis aio kirjoitella syksyisiä vinkkejä vastustuskyvyn parantamiseen ja flunssalta välttymiseen, koska en kyennyt siihen itsekään.



Kattilat ovat lähiaikoina taas porisseet, mutta omien keitosten lisäksi olen löytänyt kesällä muutaman tuotteen, joita haluan nyt hehkuttaa kovaan ääneen. Moni luonnonkosmetiikkaa käyttävä tietää, että ahhh-niin-ihana Avril-ripsari on kärsinyt melkoisista laatuongelmista jo pitkään. Itsekin ostin kolme kuivaa ja huonosti toimivaa kappaletta, jonka jälkeen meni hermot. Onneksi on Facebookin Luonnonkosmetiikka-ryhmä, josta sain suositukset testata Lily Lolon uutta Big Lash Mascaraa.



Koska olen vannoutunut nettishoppaaja, suunnistin Biodellyn verkkokauppaan ja ostoskoriin eksyi ripsivärin lisäksi mineraalimeikkipuuteri sekä Sculpt & Glow contour duo, joka sisältää aurinkopuuterin ja hohdepuuterin. Mineraalimeikkipuutereista minulla on aiempaa kokemusta Everyday Minerals- ja Benecos-merkeistä, joista kumpikaan ei ole saanut minua luopumaan voidemaisista meikkipohjista. Olen sekoitellut pitkään Zuiin meikkivoiteesta ja Mossan BB-voiteesta itselleni sopivan meikkipohjan (yksi pieni pumppaus molempia, sekoitus ja sormilla levitys kasvoille) ja käyttänyt kotitekoista irtopuuteria meikin kiinnitykseen. Luin kyllä hehkutuksia Lily Lolon meikkipuuterista, mutta en uskonut että se saisi minua vakuuttumaan ja siirtymään mineraalipohjan käyttäjäksi.



Kuinkas sitten kävikään? Ripsiväri kiilasi Avrilin ohi kaikkien aikojen suosikiksi. Nyt kun se on ollut käytössä reilut kaksi kuukautta, se alkaa osoittaa kuivumisen merkkejä, mutta tähän saakka se on ollut kaikilta ominaisuuksiltaan aivan mahtavuutta. Luonnonkosmetiikka-ryhmässä käydyn keskustelun perusteella tällä ripsarilla on paljon faneja, mutta sitten löytyy myös niitä, joille se ei ole sopinut. Ja näinhän se on aina, mikään tuote ei toimi kaikilla samalla tavalla. Itselläni ei ole kokemuksia piikkisuorista ripsistä tai rasvaisista luomista, joten en pysty tällaisia asioita kommentoimaan. Lisäksi omat ripseni ovat melko pitkät, mutta siitä huolimatta minulla on aika korkeat kriteerit ripsivärien suhteen. Pitkien ripsienkään meikkaaminen ei aina ole helppoa hommaa, vaikka niin voisi äkkiseltään kuvitella. Juuri muuten huomasin, että kyseinen ripsiväri on ollut ilmeisen suosittu, sillä se on loppu verkkokaupoista (ainakin niistä joista osasin etsiä)! Täytynee siis laittaa sähköposti-ilmoitus tulemaan, kun tuote on taas tilattavissa.



Sculpt & Glow päihitti aiemmin käytössäni olleen Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitin niin, etten ole kaivannut sitä kertaakaan tämän hankinnan jälkeen. Suoraan sanottuna ABH on ihan susi tämän rinnalla, vaikka sillä on uutena hintaa 59 euroa ja Lily Lololla alle 20 euroa. Toki ABH:ssa on enemmän sävyjä kasvojen muotoiluun, mutta omiin tarpeisiini LL vastaa täydellisesti. Myös mineraalimeikkipuuteri vakiinnutti heti paikkansa jokapäiväisessä käytössä. En olisi IKINÄ uskonut luopuvani meikkivoiteesta, mutta tulipahan tämäkin nähtyä. Olen tainnut käyttää voidemaista meikkipohjaa pari kertaa tässä kahden kuukauden aikana, koska vaihtelu virkistää, mutta joka kerralla olen entistä vakuuttuneempi siitä, että LL:n mineraalimeikkipuuteri on yksinkertaisesti mahtava tuote. Se pysyy todella hyvin kasvoilla eikä muutu päivän aikana kelmeäksi kalvoksi (EDM tekee minulle tätä). Jopa 14 tunnin työpäivien jälkeen pohja on näyttänyt aika hyvälle, vaikka en ole korjaillut sitä päivän aikana. Se peittää hyvin ja sitä voi myös kerrostaa ilman pakkelimaista lopputulosta.




Lily Lolo on englantilainen tuotesarja. Se ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta tuotteet ovat kuitenkin luonnonkosmetiikkalaatuisia eikä niitä tai niiden raaka-aineita ole testattu eläimillä. Pakkaukset ovat minimalistisen kauniita ja tyylikkäitä, mistä suuri plussa. Kuulisin mielelläni muidenkin kokemuksia Lily Lolon tuotteista :) Onko sarjassa jotain muita must have -tuotteita tai miten nämä yllämainitut on muilla toimineet?

Tässä kasvoilla kaikki tekstissä mainitut tuotteet plus kotitekoinen poskipuna ja Avrilin kulmakynä.

Kommentit

ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Suositut tekstit

728x90