Alkuhuumassa

Olen kirjoitellut blogeja vuodesta 2012. Aiheina on ollut sisustusta, fitnessurheilua, kokkailua, kauneudenhoitoa ja sekalaista terveyshömppää. Viimeisin blogini sijaitsi Blogbook-portaalissa, mutta koska kaipasin paikkaa, jossa saisin tehdä sivulleni mitä huvittaa, niin nyt olen tässä. Vanhaan Wordpress-blogiini en halunnut palata kirjoittamaan, koska se tuntui väärälle. Ja väärälle tuntuvia asioita ei kuulemma pitäisi tehdä.

Mikä nyt sitten tuntuu oikealle? Ei ainakaan fitness. Vaikka treenaaminen on ja pysyy elämässä, niin toivon, että en hurahda enää kisadieettihömpötyksiin. Toisin sanottuna ensi vuonna olen sitten kisalavalla. Ei pitäisi ikinä huudella ääneen mitään. Mutta uskoisin, että fitnessvuodet ovat takana päin. En usko lajin tuovan mitään lisäarvoa elämälleni ja onhan se loppujen lopuksi aivan päättömän typerää hommaa. Ihan noin niinkun kaikella rakkaudella lajia kohtaan ja terkkuja vaan kaikille jotka vetelee dieetin paria viimeistä kuukautta 😁



Hennallaan kuulostaa aika typerälle, mutta koska nimeni ei ole Kalle ja en voi käyttää Kallellaan-nimeä, niin sitten ollaan Hennallaan. Muutama päivä sitten selitin tätä asiaa parille ihanalle naiselle ja mietin, että onpas hölmö tarina nimen takana. Ei oikeastaan edes mikään tarina. Olisi kivaa jos voisi kertoa jonkun hienon taistelutarinan kun kysytään, että mistä blogin nimi tulee. Vaikka onhan se omanlaisensa taistelu syntyä Hennaksi eikä Kalleksi. Naiseus ei ole aina helppoa.

Eksyn aika usein aiheesta, kuten yllä olevasta tekstistä voinee huomata. Piti kirjoittamani niistä asioista, mitkä tuntuvat juuri nyt oikealle. Tämä blogi tulee luultavasti sisältämään paljon kosmetiikka-aiheista hömppää, koska olen totaalisen hurahtanut kosmetiikan valmistukseen ja luonnonkosmetiikkaan. Aina ei kuitenkaan jaksa paasata samasta aiheesta, joten vanhaan tapaan täältä varmasti löytyy myös herkkuja, matkustusjuttuja, yleistä aivosumua ja peruskiukkua todella epäajankohtaisista aiheista.



Kiva jos luit loppuun asti, jospa luet toistekin! Eikä se haittaa vaikka et lukisikaan. Ei siinä loppujen lopuksi hyvin paljoa menetä.

Kommentit

ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Suositut tekstit

728x90